Post by baosibilsicon on Feb 15, 2022 6:08:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stealth Master: Assassin Ninja IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ generátor kódů vše ▞▞▞
▞▞▞ Stealth Master: Assassin Ninja 2022 version ▞▞▞
Tato hra má velký potenciál, ale IMO nedosahuje. Mechanika je skvělá a design úrovní je docela dobrý, ale není tam žádný skutečný pokrok. Všechny postavy, které si můžete koupit, jsou pouze reskinované verze originálu (kromě té úplně poslední) a po chvíli se úrovně začnou opakovat. Všichni bossové jsou také identičtí. Kdyby byla hra pestřejší a obtížnější, klidně bych si zaplatil za verzi bez reklam, ale jak už to tak bývá.
JIJ
Stealth Hry
Opravdu dobrá hra, mám pocit, že potřebuje trochu práce, ale kromě toho opravdu dobrá hra.
Děti chlapci ninjago kostým purim halloween party cosplay ...
Po každé úrovni jsou reklamy a každá úroveň trvá jen asi 30 sekund. Trávím více času sledováním reklam než hraním, to je velký problém. Možná po pár minutách, ale ne po každém levelu...
Skvělá hra. Hrozné dodává. Za eliminaci přidávání bych zaplatil 4,99 $ za život. (Pravděpodobně vydělají o tunu více peněz bez mé rady)
2008-2022 Onlinovky.cz | o autorovi | RSS | Nápověda a zásady ochrany | Server hosting od Master Internet.
Prosím přidejte Johna Wicka ze Cyberpunku (ze hry Cyberpunk 2077) / Please add John Wick ze hry Cyberpunk 2077
Related Games. Detective Masters · Stealth Master: Assassin Ninja · Stacky Dash · Fishdom · Kingdom Rush Frontiers. Interesting Games.
Souhlasím s "Ano ano"! Roj reklam je tak nudný, ale celkově děkuji za vytvoření této hry! <3
Příliš mnoho reklam. Hrál tutoriál a první úroveň, viděl 5 reklam. Každá část úrovně hraje reklamu, úroveň může mít více částí. Nebýt množství reklam, mohl by to být slušný žrout času.
Je to dobrý ale nevím jestli mám mYt bedwars asi toto
Dobrá hra, ale postavy stojí příliš mnoho a jsou téměř odlišné!
Tato hra je brilantní a docela zábavná. Trpí však stejným problémem, jaký má většina bezplatných herních aplikací. Na. Mnoho. Přidá. Pop-up přidává téměř každé patro (což může být jen pár sekund) není zábavné. Kdyby se toho zbavili, hra by byla úžasná. Dejte hráčům motivaci, odměny, které získají sledováním přidávání, spíše než jejich vytahováním ze hry. Více herního času = více příležitostí pro vaše hráče ke zhlédnutí příspěvku. Obzvláště pokud jim to, co dostávají, může později pomoci lépe.
S hrou jsem se skvěle bavil, ale teď se mi nenačte na Android. Jsem na úrovni 187 a teď nemám přístup ke hře ani ke všem postavám, které jsem odemkl.
stáhnout Ninja Madness od Craneballs apk nejnovější verzi ...
Stealth Master: Assassin Ninja پرتحرک lgt
Už mě to přestalo bavit už tam mám 73 kontraktů a je to furt to samý dokola, stejné mapy, stejné bossové atd.. je to nuda. 👎
Hej, já prostě nerozumím systému upgradu, jako že můžete upgradovat na zbraň, kterou chcete na postavě, ale zdá se mi, že tu zbraň nemůžu použít. Pěkná zábavná hra, i když jsem si myslel, že jakmile upgraduji, budu moci Kunai volně používat, měli byste z toho udělat mnohem lepší trakci.
Dobrá hra ale po každém dokončení patra reklama tak to fakt nedávám takže vymazávám
Stealth Master: Assassin Ninja Action twdy
Přidat do seznamu. Další informace o aplikaci Ocean Fight: Stealth. ... Ocean Fight: Stealth (iOS) Podle: 文晖 游 ... Stealth Master: Assassin Ninja.
Nejlepší mobilní hry pro Android a iPhone roku 2021
Tato hra mě hodně baví. Vidím, že je to stále ve vývoji, takže mohu navrhnout méně reklam. Spouštění reklamy po stále jiné úrovni a nakupování je opravdu přehnané a otravné. Množství reklam zcela zničí jakýkoli potenciál přenášet monentum z patra do patra. Možná přidejte další unikátní zbraně a vylepšení. Celkově docela zábavná hra.
Přidání, když se snažím získat věci, se nikdy nepřidávají, díváte se tam na ty, když stačí stisknout zavření a pak nic nedostanu, jinak je to docela dobré.
Fajn hra ale po nějaké době omrzí
Sice omezene,nevím jaky smysl má ten třetí válec free když nefunguje ale hrát se dá
Je to zábavná hra, ale zdá se, že je zmanipulovaná, takže nikdy neodemknete poslední postavu. Hrál jsem asi 100+ úrovní s předpokládanou 60% šancí odemknout poslední postavu bez štěstí a viděl jsem mnoho recenzí, které uvádějí podobné situace. Dal bych tomu 4 hvězdičky, nebýt tohoto aspektu, protože je to zábavný žrout času
Dovolte mi začít tím, že řeknu, že hra se zdá zábavná po 10 minut, co jsem hrál, problém je v tom, že jsem za 10 minut sledoval 30 reklam, ne, děkuji. Nechápu, proč se to stalo normálním pro mobilní hry, ale pokud se to nezmění, nebudu to doporučovat
Nelíbí se mi ovládání. Pro hru, která opravdu potřebuje jemné detaily v tom, jak manévrujete, tato velmi chybí.
Tato hra se mi opravdu moc líbila, ale dvakrát na mě zamrzla, když jsem se nemohl dostat přes načítací obrazovku poté, co jsem se dostal docela daleko, pak se vše resetovalo a začal jsem zpátky na začátku, musí existovat způsob, jak obnovit svůj postup
Je to zábava. Je to jako další archero hra. Ale je tu příliš mnoho reklam! Jako by vám každá sekce úrovně přinesla reklamu. Prakticky to dělá hru nehratelnou. A neexistuje ani možnost platit za odstranění reklam
Dobrá hra jooo
Supermarket Mania Journey Strategie awm
Stealth Master: Assassin Ninja แอ็กชัน xtw
To je skoro skvělá hra! Úrovně jsou trochu monotónní a je tam spousta reklam, ale i tak nemohu přestat hrát tuto hru, když se potřebuji uvolnit.. ovládání je úžasné! Kamkoli položíte prst, stane se joystickem. Velmi intuitivní a ještě jsem to neviděl.. Je to prostě zábava..
Tato hra je teď na hovno, jediný způsob, jak vyhrát, je sledovat reklamy. Dříve jste mohli na úrovních získat všechna vylepšení zdarma. Nyní musíte zaplatit měnu, abyste získali. A hádejte co, pokud nemáte dost, UHÁDLI JSTE TO, musíte se podívat na reklamu. Po každém patře reklama, změnit to, jak to bylo a možná by to bylo zase NĚCO dobré.
Skvělá práce, spousta zábavy, reklamy, ale ne špatné ve srovnání s většinou. Hra běží opravdu dobře a slušná mechanika. Už se nemůžu dočkat dalšího obsahu.
Hra je super!
Strávíte více času sledováním reklam než hraním hry. Hra není špatná, ale na 15 sekund hraní jste vtaženi do 45 sekundové reklamy
sitemap.xml - Planeta Her
Hra je skvělá, ale mám velmi nepříjemný opakující se problém, kdy po přehrání reklamy obrazovka zůstane bílá, mohu se pohybovat a uprostřed obrazovky se objeví velká reklama
Taaaak návykové, zaplatil bych za odblokování režimu bez reklam, kdybych to našel. Pokud něco, reklamy pokazí hru. Někdy se to zhroutí na tmavé černé obrazovce, někdy reklamy vůbec nefungují, odměny neskončí! Et
Opravdu se mi líbí první dvě úrovně, které jsem mohl hrát poté, co jsem se pokusil tucetkrát načíst hru. Pokud budu hrát první úroveň, hra se poté zhroutí. 2. úroveň jsem hrál pouze jednou, protože hra se již nenačte celou cestu bez pádu.
Tato hra je tak docela snadná, jako můj bože, je tak dobrá a jdu si koupit věci v mincích, které se mi budou líbit jako skin je to tak docela snadné tato hra miluji ji •^•
👉👉👉🤗
První hra Tenchu: Stealth Assassins (1998) Vylíčil Wataru Mori (Tenchu ... Z se Ninja Master Rikimaru rozhodne trénovat novou generaci Azuma Ninja a pošle
Skvělá hra se SKUTEČNĚ nepřijatelnou nevýhodou. Nechte mě zaplatit za odstranění reklam. Frekvence reklam + skutečnost, že uvedené adsx přehrávají zvuk ve hře, kterou jsem ztlumil v nastavení, je naprosto nepřijatelná. To, spolu s úplnou nedostatkem schopnosti odstranit uvedené reklamy, pro mě tuto hru prostě zabíjí. Čím dále ve hře postupujete, tím VÍCE reklam získáte. Nepřijatelný. V jedné úrovni můžete získat více než 9 reklam.
Tato hra se mi líbí, ale po odehrání několika úrovní se malá tečka, kterou ovládáte svou postavu, začala lepit na místo a umožnila mi prohrát!
Stealth Master APK.2 - Aplikace Pro Android