Post by baosibilsicon on Feb 15, 2022 6:11:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Tiger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Tiger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ зламати золото ▞▞▞
▞▞▞ The Tiger 2022 version ▞▞▞
Занадто сильно залежний. Небезпечно для мобільних даних, очей і майбутнього
The Tiger Rollimängud utj
Класна гра
Суууууууууууупеееееееееееее!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Розрив рівнів дуже великий. Як рівень 30 на тому ж сервері, що і рівень 60. Він витрачає занадто багато Інтернету. Півгігабайта на 4 години гри з лагом. Чому тварини в PvP? Вони завжди втручаються в PvP-бої. Видаліть їх із PvP.
The Tiger Rollimängud utj
Я дуже люблю цю гру... за винятком того, що багато людей в ній підлі
Одна з найкращих ігор, в які я грав.Редагувати: раніше я поставив йому 5 зірок, але останнім часом зіткнувся з деякими проблемами. З моїм обліковим записом щось не так. Я не можу грати з іншими гравцями або спілкуватися зі своїми друзями.
Він не завантажується. Я завантажив його на 99%, після чого він показує, що завантаження очікує на розгляд.
Мені подобається, я люблю цю гру, вона дуже чудова, я дуже люблю її, мої діти люблять грати в неї, я дуже хочу, щоб інші люди грали в неї, я не бачу реакції, ця гра - найблискучіша гра, яку я коли-небудь зустрічав потрібно знайти цю гру і грати в неї чудово, тому що це дуже зручно, і ви можете отримати силу, і це просто добре для ваших дітей, переконайтеся, що ви будьте обережні
Я люблю цю гру! Графіка дивовижна! Також підходить для дітей. Гра додає рівень азарту, коли ви стаєте альфою! У ній немає крові, і я дуже рекомендую цю гру всім! Але деякі невеликі зміни, які ви повинні внести в гру, полягають у тому, що, коли ви б’єтеся з іншими тваринами, вони виходять з ладу і просто залишаються на деякий час, перш ніж почнуть відбиватися. Також у PVP-зоні ви можете битися лише з кількома людьми, тому що це дає збій, і тоді ви не можете нікому зашкодити.
потрібно доїхати до місця, де ви зможете спаровуватися та народжувати дітей
Чому ви позбулися vip 😕
Ще раз дякую за вашу допомогу в цьому питанні, і мені доведеться повернутися до роботи завтра, і я буду радий, що ви витратите час сьогодні
Будь ласка, якщо ви створили гру, спробуйте також підтримувати сервер і надати йому певний захист. Хакери дійсно діють мені на нерви. Будь ласка, зробіть це.ething
Ця гра наповнюється хакерами. Хакери можуть вбити вас у грі навіть у COOP. І ти не можеш дати відсіч. Вони обманюють у PVP. Ви втратите. Ця гра більше не весела! Якщо ви встановите цю гру, НЕ ВИТРАТКУЙТЕ НА ЇЇ ГРОШІ!!
Гра чудова, все добре, але ви повинні додати більше карт, мої ідеї - болота, дика тундра, темний ліс, тропічний ліс і додайте їх, будь ласка, дякую
оскільки тигри легше перемагають вовків, вони більш мускулисті, вони мають більше сили
Раніше ця гра була хорошою до останнього оновлення. Тепер він схожий на «Вовка» з тими ж функціями, за винятком скінів. CP був доданий з будь-якої причини, і тепер мене помістили на сервери з танками, оскільки їх атрибути, ймовірно, високі, тому що вони грали довше. Coop і все інше майже так само, як і завжди, але я не думаю, що пройде багато часу, перш ніж ця гра стане P2W. Я думав грати в це більше, але я впевнений, що гра не стане кращою, ніж ця.
НЕІГРАЛЬНА ГРА НЕНАВИЖУ!!!! ЧОМУ ВИ ПРОСТО НЕ ДОДАВАТЕ ПАНЕЛЬ, ЩОБ Я ЗНАВ, КОЛИ ЦЕ Зроблено!!!!?? ПЛЗ, БУДЬ ЛАСКА, ВИРІГУРУЙТЕ ЦЕ, ДОДАВШИ ПАНЕЛЬ PLZ!! Вибачте за крик, але, будь ласка, виправте це!!!!!!!!
Це найкраща гра-симулятор хижака, в яку я коли-небудь грав. У нього входять усі закони і реалії природи. Я прошу Swift Apps Ltd. покращити графіку та додати ще деякі функції, як-от міжгравські битви та більше скінів...
Мені подобається, що в ній немає доповнень, і я щойно почав цю гру.
Крута гра
Я спробував завантажити цю гру, вона виглядає дивовижно, але після завершення завантаження вона починає завантажуватися знову!. Чому?
Я дуже люблю цю гру, і я граю в цю гру раніше, і я видаляю цю гру, а потім збираюся грати в неї ще раз.
Я ставлю цій оцінці 2. Це хороша гра, і все, крім землі, коли ви починаєте, наче порожня з мертвою травою і менше дерев, і більшість є тварин.
Привіт!!!! Тигр — хороша гра, але для вибору потрібно збільшити більше карти. В іншому все нормально
Це круто, але я не міг дістатися до друга свого друга
Не завантажуйте його, потрібно лише оновлення версії. це марна трата часу.
The Tiger RPG jik
Ця гра гарна, але я хотів би, щоб ви могли ухилятися від ударів тварин
Крута!
Через деякий час гра стає просто нудною! І я на 59 рівні, але для мене немає бою, я ніби королева, але мені це не подобається, тому що в мене немає конкуренції навіть у pvp, окрім (хакерів).
The Tiger பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் rfp
Talking Pierre Intrattenimento xhbc
Нічого страшного